Fremantle day 2
22 november 2015 - Fremantle, Australië
Eigenlijk zouden wij vandaag verder gaan maar Michelle werd beroerd wakker. Toch maar besloten om nog een dagje langer bij de camping te blijven. Melvin had de hele campervan opnieuw ingericht terwijl Michelle een beetje bij sliep. S’middags zijn we samen naar de campers tv room/ kitchen gelopen. Het is een bungalowtje waar alle reizigers kunnen zitten in de woonkamer of kunnen koken in de keuken en dat alles met airco. Best luxe dus. Daar hebben wij door wat boekjes gebladerd. Buiten de bungalow heb je een overdekt terras met allemaal zitjes en de BBQ’s staan. Michelle was inmiddels alweer wat opgeknapt en we besloten om wat boodschapjes te doen bij een winkelcentrum dichtbij . Hamburgers, sla en watermeloen, een heerlijke combinatie.
Hier hebben wij ook voor het eerst getankt! Maar liefst 51 dollar. Wou dat het in Nederland zo goedkoop was!!! Prijs per liter is zo ongeveer 1,30 dollar voor diesel en voor ongelood rond de 1,20.
Dit betekend dat diesel nog geen 85 CENT per liter kost!
Bij terugkomst nog even op zoek naar het strand. Via de achteruitgang van de camping kwamen wij na +/- 400 Meter berg op lopen weer bij een strandje terecht. Dit bleek een hondenstrand “o‘conners beach” te zijn. Hier hebben wij ons kostelijk vermaakt. Wat leuk om die hondjes zo blij te zien allemaal. Na een uurtje zijn we terug gelopen en toen ging Melvin de hamburgers bakken op 1 van de bakplaten die gratis ter beschikking waren gesteld. Heerlijk gegeten en toen weer snel de oogjes dicht!