Perth day 6
19 november 2015 - Perth, Australië
Vandaag moesten wij naar de RDW voor het inleveren van het overschrijvingsbewijs. Wij hoopten dat wij gelijk de factuur mee zouden krijgen maar helaas moest dit toch echt via de post. We kregen een uitdraai mee van hetgeen wat we hadden ingevuld en verder kregen wij eigenlijk helemaal niks. Geen kentekenpapieren, bewijs dat wij de eigenaar waren etc. Heel vreemd allemaal. De vrouw gaf aan dat wij zodra de factuur er was, deze binnen 28 dagen moesten betalen en dat we dan als nieuwe eigenaar stonden geregistreerd. Het is dus weer wachten op post.. zo vervelend dat Australië nog niet van het mailen is!
Wel gaf ze ons alvast de prijzen mee wat we waarschijnlijk moesten betalen! Schrik niet! maar liefst 168 AUD voor het overschrijven( transferral +Stamp) en maar liefst 300 AUD voor een rego van 6 maanden. De rego loopt nog tot maart en deze zouden wij dan moeten verlengen in Januari ongeveer. Hiervan zouden wij vanzelf post krijgen. Best veel geld allemaal maar gelukkig hebben wij de camper voor een mooie prijs kunnen krijgen!
Voor het eerst had Michelle gereden en die vond het allemaal wel erg spannend. Wanneer ze de richtingaanwijzer aan wilde doen gingen de ruitenwissers heen en weer en ze moest wel erg wennen met dat links rijden maar uiteindelijk naar 10 minuten ging het best aardig. Al doende leert men zeggen ze :) Maar die Melvin die rijd al echt als een prof!! Michelle is zo trots als een pauw!
Na de RDW zijn we nog even langs het winkelcentrum gereden en S'middags lekker de bus gepoetst van top tot teen! Chantelle had geen stofzuiger dus moesten wij dit bij een tankstation doen.
Met eten hadden wij kip piri piri stukjes en nog een beetje Macaroni. De beruchte macaroni wat Michelle beter niet meer had kunnen eten! De kip piri piri was wel lekker alleen erg pedis!
S'avonds maar eens alle foto's gedownload en onze reisverhalen ge-update. Wat leuk om alle foto's zo ver terug te zien!! Wat zijn te toch aan het genieten en wat gaat het allemaal snel!