Last day in Melbourne
22 maart 2016 - Sunshine, Australië
Onze laatste dag in Melbourne!!
In de ochtend, de bus een beetje schoon gemaakt en wat boodschappen gedaan en de bus ingeladen met onze spullen wat overigens best raar voelde. Middags heeft Mel Fritz geholpen om wat dingen op te halen, want zijn truck wilde niet meer starten en daarna hebben we gelijk zijn kleine prinses Atlas opgehaald van school. Ze vond het geweldig dat we haar had opgehaald met onze bus!!
Helaas had Mel Lio niet gedag kunnen zeggen want zij ging die middag naar confest festival 'een soort hippy festival in de middle of nowhere'. Gelukkig was Mies thuis gebleven en had ze wel afscheid kunnen nemen van haar onder genot van een kopje Kofje zoals Lio het altijd zegt. Echt afscheid nemen was het eigenlijk niet want we hadden al afgesproken dat we elkaar weer zouden ontmoeten ergens in het noorden van Australië.
Die avond hebben we nog opgepast op Atlas want Fritz moest repeteren met zijn band en we zouden voor hun koken, het laatste avondmaal in Melbourne worst met aardappel en komkommertjes. Daarna nog ff een borrel gedaan en toen moesten we wel afscheid nemen van Fritz en Atlas. Wat zullen we onze nieuwe vrienden uit Melbourne allemaal heel erg missen. Bedankt voor de gezelligheid en we will meet again! Wij hebben heel erg genoten van Melbourne maar nu is het toch echt tijd om weer verder te gaan.